Foto’s

55+ middag 2017

Sinterklaas 2016

Kienen 2016

Kermiskoning 2016

Koningsdag 2016

Koningsdag 2015

Ook dit jaar weer met een geweldige voorjaars zon hebben we een gezellige ochtend beleefd voor de jeugd t/m groep 8, maar zeker ook alle vrijwilligers, hiervoor bij deze bedankt, graag doen wij volgend jaar weer een beroep op u.

55+ middag 2015

Het was een gezellige 55+ middag met zo'n 45 deelnemers werd er leuk gestreden op alle 3 de onderdelen:
Rikken, Jokeren en het Rummikubben, en wij kunnen u zeggen, de beste heeft gewonnen, zie hier.

Sinterklaas 2014

Het natte weer heeft Sinterklaas ook dit jaar niet kunnen weerhouden om naar het toch altijd mooie Boerdonk af te reizen.
Bepakt met allemaal leuke cadeau's trad hij onder muzikale begeleiding van Tismarwadegewentbent de Hazenpot binnen, waar het al gezellig druk was.
Na enkele leuke optredens hadden de kinderen van Boerdonk hun cadeau dik verdiend.
Wij wensen iedereen een hele fijne Sinterklaas.

Kienen & Loterij 2014

Na een druk bezochte en gezellige kienavond met meer dan 70 deelnemers zijn er door vele leuke prijzen gewonnen.
Als afsluiting van de avond was er uiteraard de trekking van de loterij.
Wij willen Toon en Annie feliciteren met de het winnen van de hoofdprijs.
Wij zien u graag volgend jaar weer.

Kermiskoning 2014

De strijd is weer gestreden... de nieuwe kermiskoning is weer bekend wij mogen Jan van der Heijden feliciteren met het winnen van deze titel "Kermiskoning 2014" met ruim 60 deelnemers was het een prachtige morgen op Boerdonk kermis en willen wij samen met het jongerenkoor Imagine Tismarwadegewendbent en Onze Lieve Vrouwe Catharina Gilde bedanken voor hun medewerking en gezelligheid en natuurlijk Juwulier Van den Heuvel voor het sponsoren van ons Zilveren speldje. Graag tot volgend jaar.

Uitstapje Avondturenpark Hellendoorn 2014

Met zo'n 55 personen hebben we weer een gezellige dag in Avondurenpark Hellendoorn beleeft. Het park was leuk het weer was goed, dus zeker voor herhaling vatbaar. Nu rest ons weer de vraag ....waar zal ons reisje volgend jaar heen gaan???? Houd de eerste zaterdag van september vast vrij want dan gaan we weer.

Openlucht theater Mariahout 2014

De voorstelling Ronja en de rovers dochter heeft Boerdonk in het open lucht theater in Mariahout weer een leuke gezellige middag bezorgd. Iedereen bij deze een fijne vakantie gewenst.

Kampioenschappen Boerengolf 2014

Ondanks de regenbuien die de deelnemers hebben moeten trotseren, was het met 39 deelnemers een gezellige middag in de velden van Leekzicht. Natuurlijk bij deze feliciteren wij onze Kampioenen van 2014 Jos Somers en Mike Kanters.

Koningsdag 2014

Ook dit jaar weer met een geweldige voorjaar zon hebben we een gezellige ochtend beleeft voor de jeugd t/m groep 8, maar zeker ook alle vrijwilligers, hiervoor bij deze bedankt, graag doen wij volgend jaar weer een beroep op u.

Jeugd activiteit mrt. 2014

Jeugdactiviteit mrt. 2014 In samenwerking met jeugd commissie Hazepot en onder begeleiding van Geert Brugmans en friends werd het een gezellige avond met biljarten en darten en natuurlijk werd er weer voor een hapje en een drankje gezorgd.

55+middag 2014

55+ middag 2014 Ook dit jaar weer een druk bezocht 55+ middag, onder genot van een hapje en een drankje werd er weer volop gestreden door de deelnemers: Rikken – Jokeren – Rummikubben.

Posted at januari 28th, 2014 door Admin.